Vijf eenvoudige duurzame hacks voor uw huis!

Klaar voor een uitdaging? Toen ik mijn levensstijl veranderde van verbruikbaar naar duurzaam, waren er een heleboel dingen waarvan ik me niet bewust was en dingen die ik pas ontdekte toen ik ‘het konijnenhol’ afging. Een deel ervan was duidelijk en eenvoudig, en andere wijzigingen kostten wat meer tijd. Hier zijn vijf uiterst eenvoudige hacks die mijn leven een stuk minder wegwerpmateriaal maakten – inclusief wat informatie over SodaStream en hoe het ons in de keuken heeft geholpen!

Groei je eigen groenten

Dit is het beste wat we ooit in mijn huis hebben gedaan! Ik heb twee geweldige gezonde pleisters gevuld met een overvloed aan groenten en kruiden die we gemakkelijk kunnen plukken en opeten als we gaan. Er is geen verspilling, we gebruiken alleen wat we nodig hebben. De voordelen van het eten van meer groenten liggen voor de hand, en we doen ook ons ​​steentje bij aan de lokale omgeving door de lucht groener te maken.

Gebruik een SodaStream!

Mijn man is dol op koolzuurhoudend water, maar het is iets dat we niet kopen, omdat we ervoor kiezen zo plasticvrij mogelijk te zijn. Een briljant idee voor gezinnen die zich in dezelfde hachelijke situatie bevinden, is om een ​​SodaStream te gebruiken! We vullen de herbruikbare flessen op met gefilterd water, geven het wat gas en drinken het vervolgens leeg of smaken het met munt, komkommer en citroen, of bevroren bessen en sinaasappels. Het is zo’n geweldig alternatief voor het kopen van frisdrank uit de winkels!
Met een SodaStream met hun solide herbruikbare flessen is een briljante manier om plastic in je leven te verminderen, en het maakt het een stuk eenvoudiger dan thuis zakken sjouwen met frisdrank uit de supermarkt!

Het hoeft niet helemaal nieuw te zijn!

Waar kun je dingen uit de tweede hands spullen halen? Kun jij je lokale tweedehands winkel doorzoeken op zaken als borden en bestek, mokken, stoelen en zelfs apparaten? Ik kocht mijn jaren 1970 Crock Cooker uit een winkel in onberispelijke staat en zelfs een elektrische controle. Door gebruikte goederen te kopen, geeft u niet alleen opnieuw iets nuttigs, maar vermindert u ook de hoeveelheid goederen op de stortplaats.

Bewaar uw glazen potten voor toekomstig gebruik.

Ik spoel en droog al mijn oude glazen potten en hergebruik ze voor andere dingen, zoals het opslaan van bulkproducten, zelfgemaakte schoonmaakproducten en zelfgemaakte augurken en genieten; een briljante manier om het beste uit een aantal groenten te halen en er het hele jaar door van te genieten.

Gebruik eenvoudige zelfgemaakte schoonmaakproducten

Er is niets eenvoudiger dan het maken van uw eigen schoonmaakproducten – met slechts een paar eenvoudige nietjes.

DIY vloerreinigings- en reinigingsspray: ik maak mijn eigen vloerreinigings- en reinigingsspray door al mijn sinaasappel- en citroenschillen te bewaren en ze in een grote fles met azijn te weken. Vervolgens verdun ik ¼ kopje ervan met water in een

Author

lotje